Eventoprettelsen til IWDK er nu åben

Techfestivalen Internet Week Denmark foregår i år som en 100% digital festival fra den 4. til 9 maj 2021. Festivalen har en stolt tradition for at være brugerdrevet, hvor alle har kunne afholde events i og omkring Aarhus. Hele det element rykker nu også online med en dedikeret kanal på Community Stage.

Her kan du og din virksomhed fremvise spidskompetencer, debattere det teknologisk felt eller skabe et unikt nyt koncept – Så længe det omhandler vores digitale verden, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Kunne det være noget for dig og din virksomhed? Så book jeres 45 minutter på årets festival og kom ud til et nyt publikum.

Eventoprettelse til Community scenen er åben nu, og alt du behøver er at tilmelde din virksomhed. Læs mere og opret jer på IWDKs hjemmeside.

På Internet Week Denmarks nyudviklede virtuelle platform, kan du opleve åbningstaler med Margrethe Vesterager og Netcompany’s André Rogaczewski, temaer om iværksætteri, sundhedsteknologi og bæredygtig teknologi og lære mere om, hvad dine børn går og laver på internettet. Under årets tema Trust & Tech // Today & Tomorrow fejres og diskuteres vores online muligheder.