Det bliver en erfaren direktør, der skal stå i spidsen for Security Tech Space

Peer H. Christensen

Det bliver en erfaren og også velkendt direktør, der sætter sig i førersædet for Aarhus' nye cybersatsning Security Tech Space. Peer H. Kristensen, 54 år, har tidligere haft toplederstillinger i Aarhus og kommer aktuelt fra en stilling som direktør for Destination Vesterhavet og med flere års erfaring inden for ledelse, rekruttering og organisationsudvikling. Peer H. Kristensen tiltræder 1. september og bliver den første direktør for det kommende Security Tech Space.

"Det bliver helt fantastisk spændende at være med til at løfte ambitionen om en mere cybersikker fremtid. Jeg ser frem til at etablere og udvikle Security Tech Space og være med til at realisere det store potentiale, der er i den erhvervsmæssige styrkeposition i Aarhusområdet," siger Peer H. Kristensen.  

Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus, glæder sig til samarbejdet:

"Peer H. Kristensen er den rette person til at etablere Security Tech Space. Vi får en dygtig direktør med stor ledererfaring, der har formået at være en stærk katalysator for fremdrift, samarbejde og udvikling af flere organisationer. Med Peer ved roret er vi et skridt tættere på at realisere ambitionen om en mere cybersikker fremtid. Jeg er sikker på, at Peer er garant for et stærkt samarbejde med både forskning, organisationer og stærke it-virksomheder.”

 Om Peer H. Kristensen:

Peer Heldgaard Kristensen har flere års erfaring med topledelse og bestyrelsesarbejde. Han har blandt andet været direktør for VisitAarhus, CEO for Aarhus Airport A/S, vicedirektør i Vejlefjordfonden samt salgs- og marketingchef for Fonden Fyntour. Peer H. Kristensen bor i Hou, er gift og far til fire børn.

Foto: @FlyingOctober