Sammen med vores partnere og event-organizers samles vi hvert år til en fem-dages digital festival, hvor omtrent 11.000 personer deltager. Under festivalen diskuterer vi vores digitale fremtid og sætter vores aftryk på den digitale periode. Da IWDK begyndte i 2014 var det med idéen om at etablere en festival, der skulle ”fejre internettet”. De digitale teknologiers udvikling og samfundets digitalisering har siden da taget til – og IWDK har fulgt med og vokset med denne udvikling. I dag fokuserer vi på, hvor teknologi tager os hen; uanset om vi er direktører, digitale professionalister, eksperter i sociale medier, software-udviklere, undervisere, forældre, børn, pensionister eller studerende – vi er alle en del af den digitale revolution, og det er det, vi samles for under IWDK.

Festivalens events

Hovedparten af vores 140 events er målrettet professionelle, der arbejder med nye teknologier indenfor handel, erhverv, marketing, kommunikation eller uddannelse inden for både den private og offentlige sektor. Men IWDK er en festival, der rummer mange aktiviteter blandt andet konferencer, seminarer, paneldebatter, hackathons, workshops, kunstinstallationer, udstillinger, produktlanceringer og fester, som blot er nogle af de mange events, som IWDK tilbyder. Sammen skaber de en platform til at samle erhvervslivet med studerende, kreative med entreprenører og meningsdannere med borgere.

Under festivalen fokuserer vi på vigtige digitale problemstillinger fra hverdagen, hvor vi involverer forældre, børn, studerende og pensionister. IWDK er nemlig et forum, hvor vi kan opleve og diskutere muligheder og udfordringer ved de digitale teknologier, vores samfund står overfor.

Deltagere

Næsten 11.000 personer deltog i 2019 i løbet af festivalens seks dage. Demografien viser, at vi samler deltagere med stor diversitet. Der er en god kombination af professionelle, studerende og privatpersoner spredt ud over stort set alle aldersgrupper, professioner og industrier. Dette ses også i den balancerede kønsfordeling med 51 % kvinder og 49 % mænd. Desuden talte 13 % af deltagerne ikke dansk, mens 29 % deltog civilt. Det internationale perspektiv er vigtigt, fordi den digitale udvikling er et globalt fænomen, hvor skalering og talent ikke forholder sig til landegrænser. Den brede repræsentation af industrier fra både den private og offentlige sektor skaber en god platform for innovation og nye strategiske handelspartnerskaber, som fødes under IWDK.

Startet 2014